Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

Το παραμύθι μας....συνέχεια......






Στο γκουβέρνο ήταν είπαμε ο Κινέζος,παιδί κουτί,παιδί δελφίνι! ΕΑΜΟ θρεφτο !ο μπαμπάς κολlητάρι του μπαμπά του ΣΩΚΡΑΤΕΣ από τότε στα μέρη του Καρπενησίου!

Λίγο πριν τα κακαρώσει ο Ζιβαγκάκιας,μάζωξε κάμποσους πράσινους και κατά το πρότυπο του Ακατονόμαστου άρχισε να τους τραπεζώνει,στο πρώτο μυστικό τσιμπούσι ήταν πέντε,να έτσι πέντε σα μούντζα!....μετά στον άγιο Θοδωρή σε κάθε ευκαιρία όλο πίτσι πίτσι πίτσι, έφτιαξε σιρμαγιά και τσούπ την πέφτει στους λοιποί! Τούκα πρό....ρε λαμόγια,εγώ θα πάρω το δαχτυλίδι !...και το πήρε εεε!

Έλα όμως που εμπιστοσύνη δεν είχε ούτε στον πισινό του,ούτε τα κότσια του μακαρίτη είχε,έτσι με μία δράκα κολλητούς διαφέντευε τον τόπο οχτώ χρόνια. Από τις πρώτες κιόλας κινήσεις του ήταν να τα βρει με τους φτωχούς στα κιτάπια της εφορίας

όπως χαλυβοβιομήχανους,πετρελαιάδες,υπερμαρκετάδες κι άλλους αναξιοπαθούντες !...μιά κυρά αυτού του σιναφιού ,την έβαλε κουμανταδόρa στο μεγάλο τσιμπούσι της Παγκοσμιάδας του δυό χιλιάδε τέσσερα ,είχε κι Αγγελικό όνομα,η Γιαννούλα!

Γενικά αυτός παρέμεινε πιστός στις αρχές του, ένας βέρος SOCIAL ληστής!

Το μαμούχαλο που λέγαμε άρχισε το φροντιστήριο,να δάσκαλοί,να προφεσόροι ,να σαλόνια,να νομομαθείς,καλητεχναράδες,άρχισαν να το σουλουπώνουν τραβώντας τα μαλλιά τους,τελικά με τόσο μπεζαχτά που έπεσε κάτι έγινε! Έμαθε να υπακούει στις εντολές σαν καλό σκυλάκι τσίρκου,και να παίρνει πόζες στο φακό σε στυλ αλά ΝΤΟΥΤΣΕ!....έμαθε ακόμα να αποστηθίζει καμιά δεκαριά αράδες και να τις κολλάει σαν απάντηση όπου λάχαινε. Ας είναι καλά το μπουλούκι που πάντα θα ήταν εκεί να χειροκροτεί και να επευημεί!...γειά σου μεγάααλεεε ,μπράβοοο!κλπ

Έτσι πέρασαν τα τέσσερα πρώτα χρόνια του Κινέζου!

Οι προετοιμασίες για την Παγκόσμια Τσιμπουσιάδα ήταν στο φόρτε τους,έκοβαν ,έραβαν,υπολόγιζαν πέντε το έφταναν δεκαπέντε!

Τώρα θα πείτε γιατί δεκαπέντε;

Πέντε έκανε ,πέντε τα τσιράκια του Κινέζου και πέντε γιά να κάνουν μόκο το μπουλούκι του παιδιού και διάφοροι άλλοι!

Έτσι περνούσανε όλοι καλά!....άλλωστε παράδες είχαν να ξεπλερώσουν οι εργάτες και οι κάθε λογής εργαζόμενοι στη χώρα,μάλιστα τους περίσσευαν και τα βάζανε στον τόκο.

Οι τραπεζάδες ήξεραν γιά το μπαγιόκο,βρήκανε κάτι καδήδες,κάτι δικολάβους,κάτι σαράφιδες και στήσανε μηχανή,εκεί στο δρόμο του ΣΟΦΟΚΛΗ ,ρίχνοντας σύρμα στον Κινέζο και στους κύκλους του Μαμμόθρεφτου να κάνουν μόκο μέχρι να τελειώσει η δουλειά!

Ρε σεις ,λένε στους εργαζόμενοι,κακό ρε να έχετε τα τάλαντα θαμμένα,ούτε ο Χριστός δεν το θέλει,κοιτάτε και την παραβολή!....φέρτε τα σε μας και θα γεννήσουν!

Τελικά η γέννα αποδείχτηκε ανεμογκάστρι ιιιι.

4 σχόλια:

τo τέρας της «αμάθειας» είπε...

Γιατί τα κατηγορείς τα παιδιά?
Τα τάλαντα ήταν ΑΡΣΕΝΙΚΑ!

olygirtos είπε...

...ώστε δε γεννεί ο πετεινός;
φτού!

Ανασα του Βορρα είπε...

Λοιπόν σου έχω ιδέα!
Σιριαλ παιδί μου να το κάνεις να το δώσεις στην TV.
"Καραμαν...λεία" κατά το "Δυναστεία".

olygirtos είπε...

με σκηνοθέτη τον γνωστό Μυλωνά;

....παει για ΟΣΚΑΡ!