Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ...ΠΟΥ ΛΕΜΕ .







Συνεχεια εκ του προηγουμενου ,μη σπροχθέντος εκ του ηγουμένου !



Γιώργο χάσαμε είπαν στον τσέλιγκα !...

...κάπως έτσι μπήκαμε στο κυρίως θέμα,που ανάθεμα!

Η οικογένεια χαράς ευαγγέλια!...το μπουλούκι έτριβε τα χέρια του ,οι προοπτικές ήταν πλέον καλές,επιτέλους άνοιγε ο δρόμος προς τον μπεζαχτά.

Στο γκουβέρνο ήρθε ο Κινέζος ,που δεν είχε και πολύ σχιστά μάτια,μιά πιθαμή ήταν άλλα τό΄παιζε πιτσούλα,όλο πάω σπίτι μου έλεγε αν δεν με θέλετε,κι όλο έμενε,τυχερός, του έκατσε μιά και ο Ζιβαγκάκιας ο μαγκίτης μας άφησε χρόνους!

....Μας άφησέ χρόνους ναι.πήρε μιά ρεβάνς και μας άφησε,άφησε και μια χήρα κλειστή κατά δήλωσή της, τώρα το πόσο κλειστή θα σας γελάσω,εγώ γελώ όποτε το θυμάμαι!(λέτε να τον έστειλε;)

Τον βάλανε το μακαρίτη στη μητρόπολη,εκεί τούς βάζουν όλους τους ,λαός ,κοσμοσυρροή πέρασε να τον ξεπροβοδίσει,κλάματα, κακό

πένθος μεγάλο!Τότε μίλησε και το παιδί,τον κάλεσε να σηκωθεί να δει τον κόσμο που από όλο το ντοβλέτι ήρθε με ένα άνθος ,ένα δάκρυ,μα εκείνος εκεί τίποτα παγερός!....ήρθανε φίλοι κι οχτροί,περισσότεροι οχτροί νομίζω. Στήνονταν στίς κάμερες όλο θλύψη δήθεν,εκείνοι που δυό χρόνια πριν τον ήθελαν νεκρό ! Ο πεθαμένος πήρε την μεγάλη στράτα και πίσω του ο ντουνιάς,τόσο ντουνιά δεν είχε δει το μάτι μου ,μα ούτε κι ο μακαρίτης καν ,ου΄τε στα πλάνα του Μπρισίμι!

,Όλος τούτος ο κοσμάκης είχε πιστέψει ,είχε εναποθέσει τις ελπίδες του στον μακαρίτη και πάντα έλπιζε να μην τον προδώσει.έτσι ξέσπασε και φώναζε:.....ζεις ,ζεις εσύ μας οδηγείς!....,μέχρι που τον χωματίσανε!

To παιδί από το τζάκι που λέγαμε,τα κοίταγε στο γυαλί και ένα ρίγος το διαπέρασε,σκέφτηκε ότι κάτι τέτοια ίσως του επιφύλασσε κι αυτού η μοίρα !

Το ( περιβάλλον ) που όλο και μεγάλωνε,ανασκουμπώθηκε,έπρεπε να το σουλουπώσουν το μαμούχαλο,άσε που κυκλοφορούσαν στην πιάτσα κάτι περίεργα για τα βίτσια του!¨

Έπιασε δουλειά λοιπόν,πρώτα πρώτα έπρεπε να το κουκουλώσουν με κάποια που να έχει ένα προφίλ που να γράφει τόσο στο γυαλί όσο και στις εφημερίδες!

συνεχίζεται¨:

4 σχόλια:

τo τέρας της «αμάθειας» είπε...

Ασουλούπωτο & βιτσιόζο το μαμούχαλο αλλά τη "ζημιά" μας την έκανε...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

olygirtos είπε...

αυτός την έκαμε;...η εκείνοι που μας τηνη κάνουν πάντα;

Ανασα του Βορρα είπε...

Αν νομίζεις ότι με αυτά και με αυτά θα με κάνεις Πασοξού...ξου ξου... ξου! :P
Κόκκινη ήμουν και κόκκινη θα μείνω!
'Οχι σύριζα ούτε μύριζα ουτε κκε.
Ενα κόκκινο μυαλό μου έμεινε και θα το κρατήσω με νύχια και με δόντια.
Ανένταχτη με κόκκινο μυαλό και συ να ...χτυπιέσαι να μου λες παραμύθια.

olygirtos είπε...

...κόκκινη κλωστή δεμμένηη λοιπόν!