Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Το παραμύθι .....





Ο Κινέζος αραχτός και λάιτ ,δεν πάει να γίνανε ευρωεκλογές,δημοτικές,αυτός εκεί ,το χαβά του ,έλαβα το μήνυμά έλεγε και κούναγε τα χεράκια του σαν εκείνα τα λούτρινα που κολλάνε στο πίσω παρμπρίζ των αυτοκινήτων !Σιγά σιγά το κράτος πέρναγε στα χέρια του εκ βαρέως μπουλουκιού, τι να έκανε άλλωστε;
Ταχτοποιούσε τις τελευταίες εκκρεμότητές σαν να μην έτρεχε κάστανο, μέχρι που τα αρπαχτικά των Μίντια ξεσπάθωσαν .Οι αρπαχτές των πράσινων λαμογίων βγήκαν φάτσα κάρτα και των γαλάζιων αποκρύπτονταν επιμελώς,οι εργατοπατέρες όλοι συμπαρατάχτηκαν στο κλίμα(τα αδικημένα εκείνα πλάσματα),γαλάζιοι ,πράσινοι ,κόκκινοι.
Άρχισε κι ο πόλεμος του μαϊντανού,να το κουλούρι με το γιακουμάτο στα παράθυρα πέταγαν ντομάτες, μπρόκολα ,αγγούρια ,αβγά κι άλλα φαγώσιμα.
Λίγο έλειψε να ξαναβγούν οι κυράτσες του κολωνακιού με τις γούνες, τα ρόλεχ τις seb και τις fisler πάλι στους δρόμους όπως τότε επί ακατονόμαστου,τι αχαριστία ,αντί να ευγνωμονούν που γλίτωναν τα βόδι λάιν !
Οι δικαστίνες άρχισαν να την κάνουν μία μία,το Ηλία ,τα Μπουρμπούλια,και άλλα υποκατάστατα των Τερτσέτιδων,με τις τσάντες γεμάτες κάτι παλιόχαρτα.
Το μαμούχαλο πήρε σβάρνα ά βουνά και τις κάμποι,την έπεφτε στον Γκοντό,Αρχιερέα τον ανέβαζε,λίγα τον κατέβαζε,ούλο το πόπολο λίγο πολύ πίστευε τις μπαρούφες.
Το έπαιζε νοικοκύρης,θα κόψω εκείνο,θα κόψω τον μπίθα εκείνων,θα πάω στην ένωση να τους τραβήξω τα αυτιά να δίνουν παρά παραπάνω στα ζαρζαβατικά μας καιτ ο μαλλί της γριάς ,θα κονομίσω έτσι πάνω από είκοσι δισμυλιούνια ενωσοδεκάρες για σας!
Έταζε,έταζε,έταζε,λουξεμβούργοι θα μας έκανε έλεγε,κάθε μεσήλιξ και η ουκρανέζα του,
κάθε ανέραστη το Αλβανό της,κάθε απόφοιτος νηπιαγωγείου με ντοκτορά ,κι από θέσεις από τραπεζίτες κι απάνω,όχι έκτακτοι με εφτακόσια ευρόφραγκα!
Στα γερόντια έταζε δύο νοσοκόμες και μία μασέρ για την νύχτα,τσάμπα VIAGRA,και βοηθήματα κι όλα αυτά από το νοικοκυριό και μόνο!
Η μανταμίτσα που λέγαμε έπεσε με τα μούτρα στη μελέτη,τι μυαλό κι αυτή,δύο τέτοια έβγαλε η ανθρωπότη, ένας εκείνος ο γεράκος με το μακρύ ανακατεμένο μαλλί κι αυτή,έβαλε τα γυαλιά στους μεγαλοπροφεσόροι,πριν πάρει καν πτυχίο,είχε πάρει ντοκτορά!Ξεπέρασε και το άκρον άωτον της ταχύτητας,που είναι να κλειδώνεις ένα συρτάρι και να προλάβεις να βάλεις μέσα το κλειδί!
Πάνω σε ούλο τούτο το μπάχαλο η μάσα ήταν στο φόρτε της,τα έργα στις αρένες για τη παγκοσμιάδα στο ζενίθ ,τα λεφτά για το πόπολο από την ένωση στους δικοί μας,όλοι μαζί
πράσινοι γαλανοί,γέμισε ο τόπος κτήματα βουλευτών,γαμπρών,κουμπάρων,κολλητών,με τα RENAGATE αγροτικά έδρας Κολωνάκι,αναψυκτήρια ,ξενώνες που δε δούλεψαν ποτέ ,δεν έβγαλαν οκά λάδι η ζαρζαβάτι.
Τούτα έβλεπε το πόπολο και που καρδιά για δουλειά,άσε που δούλευαν τα αλβανά και τα πακιστανά ,τολμούσε κανένας να ζητήξει εργασία,ντροπή μεγάλη θα ΄ταν!
Έτσι ούλο το νιάτο,ούλοι οι πυροβολημένοι που με το ζόρι τα αφεντικά τους έστειλαν σε μόνιμη άδεια,αραχτοί στους καφενέδες και τα KAFE με την φραπεδιά η το καπουτσίνο
περίμεναν τον μπουχέσα ,σαν άλλο Μόσκοβο να φέρει το σεφέρι ,Μωριάς και Ρούμελη!

6 σχόλια:

τo τέρας της «αμάθειας» είπε...

... και ζούσανε αυτοί καλά κι εμείς...;
Άσε μας εμάς...!

olygirtos είπε...

....αμ δε !έχει και συνέχεια !
εκεί να δεις!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά όλα είναι τίποτα μπροστά στη νέα καταστροφή που έρχεται από τα βορρεια του βορρά.
Εδώ κινδυνεύουμε να μοιραζόμαστε το ίδιο όνομα με τους γυφτοσκοπιανούς κι εύ κάθεσαι και μου λες για ανεργίες και μισθούς πείνας!
Αέραααααα!

olygirtos είπε...

εσύ τι κάνεις...καθαρίζεις τον γκρά;

olygirtos είπε...

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΚΡΕΚΟΣ σΥμφωνα με το λεξικΟ ΛαροΥς
Απατεώνας Cheat, Swindler
Πανούργος Foxy
Πονηρός Sly
Κομπιναδόρος Trickster
Παλιάνθρωπος Scoundrel
Υπουλος Crook
Κλέφτης Thief

...έτσι μας βλέπουν!..τώρα εσύ κύριε τι λες;

olygirtos είπε...

αν σου θύγω τον Μπουχέσα να τον χαίρεσε!